Schreuders Ski & Snowboard


De winkel aan de Hoogstraat in Leerdam heeft nog altijd iets nostalgisch. De oude houten ski's met authentieke bindingen die aan de muur hangen zijn nog een herinnering aan de geschiedenis van Schreuders. Bij binnenkomst heerst direct die herkenbare Oostenrijkse sfeer. Onder het genot van een glaasje gluhwein en apfelstrudel waant u zich al in een van de Alpenlanden. Schreuders heeft in al die jaren een uitstekende naam opgebouwd in binnen- en buitenland.
Sinds 1970 heeft Schreuders ski's in het assortiment. Toen de wintersport in de jaren tachtig steeds populairder werd, is Schreuders zich vooral gaan specialiseren in de ski-sport.
In 1999 kreeg Schreuders een nieuwe eigenaar en is de naam gewijzigd in Schreuders Ski & Snowboard. En zoals de naam al aangeeft zijn ook snowboards aan het assortiment toegevoegd. In de zomer van 2005 is de winkel gerestyled. En in de zomer van 2010 is de winkel uitgebreid met een kinder-afdeling. Ook in de zomer van 2012 hebben wij niet stilgezeten. De gehele werkplaats werd onderhanden genomen en zowaar staat er nu op de Hoogstraat in Leerdam 1 van de modernste ski en snowboard onderhouds-machines

Nieuwste modellen

Nog altijd beschikt Schreuders Ski & Snowboard over een ruim en gevarieerd aanbod van ski's, zowel voor de recreatieve en de sportieve skiër. Van de allround-carve-ski tot en met de verschillende topmodellen race modellen, allmountian ski's, ook ontbreken natuurlijk de twintip modellen niet. Elk jaar test het personeel alle nieuwe modellen zelf, om u het beste advies te kunnen geven. Ook op het gebied van snowboards levert Schreuders Ski & Snowboard topkwaliteit. De snelste, en meest wendbare boards zijn aanwezig. Telkens weer wordt bij het inkopen van de boards speciaal gelet op kwaliteit en design. Daarom heeft Schreuders Ski & Snowboard de meest revolutionaire snowboards in huis.
Bij goede ski's en snowboards horen natuurlijk schoenen van een uitstekende kwaliteit. Schreuders Ski & Snowboard heeft een zeer uitgebreid assortiment snowboardschoenen. Elk jaar worden de nieuwste modellen aangekocht. De inkopers zijn constant op de hoogte van de nieuwe trends en het continu veranderende aanbod van ski's, schoenen en snowboards.

Verkoop, verhuur en onderhoud

SchreudersSki & Snowboard verkoopt niet alleen deze wintersportartikelen, u kunt ze ook huren. Er is een ruim assortiment goed onderhouden ski's en snowboards te huur. Schreuders Ski & Snowboard onderhoudt de ski's en snowboards zelf en doet dat met gekwalificeerd personeel. In de gezellige winkel is een werkplaats gevestigd waar de kwaliteit van de produkten wordt bewaakt. Ook voor onderhoud van uw ski's en snowboards kunt u dus terecht bij Schreuders Ski & Snowboard.

Wekelijkse aanbiedingen
Naast de uitstekende kwaliteit biedt Schreuders Ski & Snowboard tevens lage prijzen. Zo zijn er de wekelijkse aanbiedingen, maar ook de nieuwste modellen ski's, snowboards en schoenen zijn zeer scherp geprijsd. De medewerkers hebben hun ervaring op het gebied van wintersportartikelen onder andere opgedaan in Oostenrijk waar ze jarenlang werkzaam waren in de verkoop, verhuur en onderhoud van ski's, snowboards en schoenen. Bij Schreuders Ski & Snowboard neemt het personeel ruimschoots de tijd voor u, zodat u de juiste ski's, snowboards en schoenen mee op reis neemt. U kunt rekenen op een goed en eerlijk advies want niets is zo vervelend als niet-passende schoenen of verkeerd afgestelde ski-bindingen.
Schreuders Ski & Snowboard staat garant voor voordelige kwaliteits-wintersportartikelen, en geeft iedereen een persoonlijk advies. Zij bezorgt u een geslaagde en plezierige wintersportvakantie.
Wilt u alvast proeven van de typische Alpensfeer en zo in de stemming komen van de naderende wintersport? Kom dan naar: Schreuders Ski & Snowboard
Hoogstraat 62 in Leerdam

Neem uw kinderen gerust mee naar Schreuders Ski & Snowboard. Terwijl u de juiste ski's uitzoekt, de grote collectie snowboards bekijkt of de juiste schoenen past, natuurlijk onder het genot van een glas glühwein of kop koffie, vermaken de kleintjes zich in de speciaal ingerichte kinderhoek.
Tot ziens in Leerdam!