PRIJZEN SKI-ONDERHOUD:


Onderhoudsbeurt basis: 25.95
 -Belag reinigen
 -Voorslijpen -Structuur slijpen -Kanten scherpen belagzijde -Kanten scherpen zijkant ski -Warm waxen (met machine) -Naborstelen


Onderhoudsbeurt basis + belag reparatie:  37.95
 -Belag reinigen -Voorslijpen -Belagreparatie -Structuur slijpen -Kanten scherpen belagzijde -Kanten scherpen zijkant ski -Warm waxen -Naborstelen


Laat ook elk jaar uw skibindingen controleren. Door vuil en slijtage en eventueel verandering van uw gewicht kan het zijn dat uw bindingen niet veilig zijn afgesteld. U kunt bij ons uw bindingen laten controleren. Deze testen wij dan op een bindingtestmachine van "Wintersteiger".


Wij kunnen uw ski's ook een Vario structuur slijpen en een Racing Finish geven, de prijs hiervoor wordt bepaald aan de hand van uw wensen. 


Ook bent u voor speciale reparaties aan uw ski's en snowboards bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van beschadigde staalkanten, grote belag reparaties d.m.v. "stanzen" en schades aan de bovenkant van uw ski of snowboard.


Ook is het mogelijk om u materiaal "direct" te laten onderhouden, u kunt dan wel het beste een afspraak maken. Wij zorgen dan dat binnen 2 uur alles weer perfect geprepareerd is. Wij rekenen hiervoor een meerprijs van 5,--.


PRIJZEN SNOWBOARD-ONDERHOUD:


Onderhoudsbeurt basis: 35.95
 -Belag reinigen -Voorslijpen -Structuur slijpen -Kanten scherpen belagzijde -Kanten scherpen zijkant ski -warm waxen -Naborstelen


Onderhoudsbeurt basis met belag reparatie: vanaf  49.95
 -Belag reinigen
 -Voorslijpen -Belagreparatie -Structuur slijpen -Kanten scherpen belagzijde -Kanten scherpen zijkant ski -Warm waxen -Naborstelen.


Wij kunnen uw snowboard ook een Vario structuur slijpen en een Racing Finish geven, de prijs hiervoor wordt bepaald aan de hand van uw wensen. Ook bent u voor speciale reparaties aan uw snowboard bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van beschadigde staalkanten en schades aan de bovenkant van uw snowboard.